HomeServicii

Servicii

Servicii Transport Persoane & Turism

Vă oferim servicii de închiriere microbuze, autobuze și autocare moderne, destinate transportului de persoane - peste 13 ani de experiență!

Dispunem de un parc auto ce depășește 100 microbuze, autobuze și autocare, utilate modern, de diferite tipuri și capacități, pentru a putea satisface solicitările primite. În funcție de nevoile dumneavoastră, identificăm varianta potrivită. De asemenea, vă punem la dispoziție închirierea autovehiculelor noastre pentru curse ocazionale sau curse speciale regulate pentru angajați. Totodată, asigurăm servicii de transfer la aeroport, transport pentru evenimente privatecălătorii de tip business și teambuilding, dar și excursii pentru grupuri și familii. Așadar, încercăm să satisfacem toate cerințele pe care le primim.

Va punem la dispozitie masinile pentru inchiriere  cu șoferi profesioniști atestați și asigurare. Noi vă asigurăm combustibilul (motorină / benzină), RCArovignetaasigurarea călătorilor și a bagajelorlicența de transport, taxe de drum.

TRANSPORT SALARIATI

C F L este o firma cu bogata experienta in domeniul transportului de persoane, acest lucru fiind dovedit de lista clientilor nostri. In prezent firma transporta peste 10000 de persoane/zi. 

Printre clientii nostri se regasesc firme de renume precum:

CERE OFERTA TRANSPORT

+4 0729.235.235 (L-V: 9-17)

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (non-stop/24h)

WhatsApp: 0729.235.235